dissabte, 31 de maig del 2008

LES NOSTRES PLANTES



Fa un parell de setmanes que vam estar observant i manipulant diferents tipus de llavors (llenties, mongetes, faves i cigrons). Les vam poder tocar, olorar, comptar i veure-les millor amb les lupes. Després vam fer dos grups i vam sortir a la terrasseta: un es va anar amb la Conxi i els altres amb la Mari.Cada grup va agafar un gran test i entre tots hi vam posar terra, després les llavors i finalment les vam regar amb la regadora. També vam escriure els noms de les llavors que vam plantar i els vam enganxar per fora dels testos junt amb la llavor que hi havíem posat a cada un.
Quina sorpresa, al cap d´uns dies!!! Van començar a veure com sortien de la terra unes petites tiges. Gràcies a que no ha parat de ploure i que s´han regat amb l´aigua de la pluja han continuat creixent.
Aquests dies anem observant altres plantes del pati i ens anem conscienciant de la cura que n´hem de tenir. Hem recollit diferents tipus de fulles que hi hem trobat i també n´hem parlat, les hem tocat i hem observat amb les lupes.